LİSELERE GİRİŞ SINAVINDA BAŞARILAR DİLİYORUM!

LİSELERE GİRİŞ SINAVINDA BAŞARILAR DİLİYORUM!

03.06.2021 1130

Okul Müdürümüz Sayın Fikri EVLİOĞLU'nun LGS öncesi sınava girecek öğrencilerimize mesajı:

Sevgili Öğrencilerim; 

 

2020-2021 eğitim öğretim sürecinin sonuna gelirken ilimiz ve Türkiye genelinde yapılacak olan Liselere Giriş Sınavı(LGS) bu yıl, 06 Haziran 2021 Pazar günü gerçekleştirilecektir.

 Okuma yazmaya başladığınız ilk günden geldiğiniz bugüne kadar eğitim hayatınız boyunca okuyan, sorgulayan, keşfeden, yenilikçi düşünme becerileri geliştiren ve toplum değerlerini koruyan bireyler olarak başarıdan başarıya koştunuz. Günümüz teknoloji çağının gerisinde kalmayarak bilimde, sporda, kültürel ve sosyal aktivitelerde önemli kazanımlar elde ettiniz. Şimdi de bunları daha ileriye taşıyacak olan ortaöğretim hayatınıza adım atmak üzeresiniz.

 

Salgın nedeniyle uzaktan eğitim süresince gerek Millî Eğitim Bakanlığımızın örnek soruları, kazanım sınavları, EBA içerikleri ve canlı ders uygulamaları gerekse okullarımızda (idareci ve öğretmenlerimizin özverileriyle) sınavlara yönelik yapılan çalışmalarla yoğun bir eğitim-öğretimin sonunda sınava gireceksiniz. Şehit Ercan Eker Ortaokulu olarak her zaman sevgili öğrencilerimizin ve velilerimizin yanında olmaya gayret gösterdik.

 

Sınav günü, kaygınızı en aza indirerek iç motivasyonunuzu yüksek tutun. Bilin ki verdiğiniz emekleriniz karşılıksız kalmayacak ve hayalini kurduğunuz mesleklere bir adım daha yaklaşmış olacaksınız.

 

Bu süreçte sizlerden emeğini bir an olsun esirgemeyen aileleriniz ve kıymetli öğretmenlerimize de teşekkür ediyor, sınavda sizlere başarılar diliyorum. Unutmayınız, Şehit Ercan Eker Ortaokulu daima sizlerin aydınlık geleceği için yanınızda olmaya ve sizlere hayatınızın her döneminde rehber olmaya devam edecektir.

 

27-01-2021